OM OS

DET HELE STARTEDE I 2015 Tilbage i 2015 købte den tidligere ansatte og dengang kun 16-årige Christian Keller Jørgensen varelageret fra Viborg Cykelspecialist, der var gået konkurs. Christian havde haft fritidsjob hos Viborg Cykelspecialist et par år inden konkursen. I sommerferien 2015 slog Christian Keller Jørgensen dørene op for konkurssalg af cykler og udstyr. Efter sommerferien 2015 startede den unge iværksætter på Handelsskolen i Viborg og er efterfølgende faguddannet salgsassistent i en større cykelforretning. Som 19-årig uddannet salgsassistent og med erfaring både indenfor salg- og reparationer af nye- og brugte cykler startede Christian Keller Jørgensen i efteråret 2018 som iværksætter på fuldtid med fokus på salg- og reparation af brugte cykler.

KÆRLIGHED TIL BRUGTE CYKLER Siden Christian Keller Jørgensen var helt lille har han rodet med brugte cykler, og nu er det blevet til en hel forretning af sætte brugte cykler i stand. ”da jeg købte Viborg CykelSpecialist i 2015 stod jeg med et værksted og en masse reservedele og så gik jeg i gang med at få brugte cykler ind, og så er det vokset især fra efteråret 2018 hvor jeg for alvor er startet op, udtaler indehaver Christian Keller Jørgensen”

DRØMMEN AT KUNNE LEVE AF CYKLERNE Økonomisk hænger cykelvirksomheden ikke helt sammen endnu, men jeg drømmer om få det til at vokse, udvikle konceptet og kunne leve af Viborg CykelSpecialist.

BRUGTE CYKLER FÅR NYT LIV Viborg Cykelspecialist har cykler for enhver smag til overkommelige priser. Hverdagscykler, Citybikes, mountainbikes, herrecykler, damecykler og børnecykler. Der er altid mellem 50-100 cykler på lager der har fået nyt liv. VI SLÅR ET SLAG FOR BÆREDYGTIGHEDEN ” Jeg synes det er en god ide, at give en god brugt cykel et nyt liv, der er masser af km i dem endnu når de lige er blevet sat i stand og serviceret, udtaler Christian Keller Jørgensen”

UDSTYR, TØJ OG CYKELHJELME Hos Viborg Cykelspecialist er der altid gode priser og et godt tilbud på cykeludstyr, cykeltøj og hjelme i god kvalitet.

REPARATION AF DIN BUGTE CYKEL Hos Viborg Cykelspecialist er vi altid klar til at give din cykel et eftersyn og en god pris på reparation.

HVORDAN GØR VI? Hos Viborg Cykelspecialist sælger vi klargjorte gode brugte cykler til en god pris. Vi sælger nyt kvalitets cykeludstyr, tøj og hjelme til gode priser. Vi reparerer din brugte cykel. Vi opkøber brugte cykler fra private og cykelhandlere sætter dem i stand, giver dem et nyt liv, og sælger dem til overkommelige priser. Uanset hvilken cykel du finder hos Viborg CykelSpecialist vil den altid være i god stand.

KONTAKT Ring og hør nærmere på 20 16 27 09 Du er altid velkommen til ringe - få et godt råd eller lave en aftale om køb/salg af cykel eller på værkstedet i Løgstrup. 

RESTSALG Vi holder løbende restsalg. Se opslagene på Facebook. Følg os på vores Facebookside Viborg CykelSpecialist

”hos Viborg Cykel Specialist giver vi brugte cykler nyt liv” 

”hos Viborg Cykel Specialist har vi en drøm om at slå et slag for bæredygtigheden” 

”hos Viborg Cykel Specialist har vi et højt serviceniveau og er altid klar med rådgivning”

GODE RÅD - 

 - NÅR DU KØBER BRUGT CYKEL Der er penge at spare ved at købe brugt … 

 - VELPUMPEDE DÆK Dækkende skal altid være hårdt pumpet op, Pump cyklen hver uge… 

 - SMØR KÆDEN Din kæde skal have olie så den ikke ruster, tjek ugenligt 

 - Vask din cykel jævnligt med en børste i en spand vand med autoshampo.